اسنپ چت اپلیکیشنی است که به لطف سیستم پیام رسانی چندرسانه ای تعاملی، شما را با دوستان و خانواده در ارتباط نگه می دارد. رویدادهای مورد علاقه خود را به صورت زنده به اشتراک بگذارید یا آنها را به صورت پیام های ویدیویی ضبط کنید که پس از چند ثانیه به طور خودکار بدون باقی ماندن ردی ناپدید می شوند.
فقط یک عکس فوری بگیرید، یک پیام اضافه کنید و انتخاب کنید که چه مدت می خواهید عکس شما برای دوستانتان قابل مشاهده باشد. همین است.
گفته میشود، برای اینکه هر کسی بتواند عکسهای شما را بگیرد، باید برنامه را نیز نصب کند. به عنوان یک اقدام امنیتی اضافی، هر زمان که عکسی ارسال میکنید و شخصی عکسی از صفحه میگیرد، به شما اطلاع داده میشود، بنابراین همیشه میدانید چه کسی از چه چیزی عکس دارد.
روزی روزگاری، اسنپ چت به سادگی وسیله ای برای رسیدن به هدف بود: اساساً، ارسال تصاویر کثیف که به راحتی پاک می شدند. خوشبختانه، اکنون این پلتفرم پیامرسان محبوب برای نشان دادن چیزی که به نظر میرسد جزء اصلی برای آینده رسانههای اجتماعی است، تکامل یافته است: پیامهای ویدیویی زودگذر.
در مجموع، اسنپ چت یک برنامه بسیار مفید برای حفظ ارتباط با دوستان به روشی سریع، ساده و بصری است. به هر حال، چرا وقتی می توانید آن را با یک عکس بیان کنید، متن زیادی ارسال کنید؟ یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد.
اسنپ چت یک برنامه و سرویس پیام فوری چندرسانه ای آمریکایی است که توسط Snap Inc.، در اصل اسنپ چت Inc. توسعه یافته است. یکی از ویژگی های اصلی اسنپ چت چند رسانه ای این است که تصاویر و پیام ها معمولاً فقط برای مدت کوتاهی در دسترس هستند قبل از اینکه برای گیرندگانشان غیرقابل دسترسی شوند.
این برنامه از تمرکز اولیه روی اشتراکگذاری عکس شخص به فرد به «داستانهای» کاربران با محتوای زمانی 24 ساعته، همراه با «Discover» که به برندها اجازه میدهد محتوای کوتاه با پشتیبانی از تبلیغات را نشان دهند، تکامل یافته است. همچنین به کاربران اجازه می دهد عکس ها را در یک منطقه محافظت شده با رمز عبور به نام «فقط چشمان من» ذخیره کنند. همچنین گزارش شده است که استفاده محدودی از رمزگذاری انتها به انتها را با برنامه هایی برای گسترش استفاده از آن در آینده ترکیب کرده است.
اسنپ چت توسط ایوان اشپیگل، بابی مورفی و رجی براون، دانشجویان سابق دانشگاه استنفورد ایجاد شد. این به دلیل نمایش یک جهت اول موبایل برای رسانه های اجتماعی شناخته شده است و تاکید قابل توجهی بر تعامل کاربران با برچسب های مجازی و اشیاء واقعیت افزوده دارد. در جولای 2021، اسنپ چت روزانه 293 میلیون کاربر فعال داشت که رشد 23 درصدی را در طول یک سال نشان میدهد.
به طور متوسط بیش از چهار میلیارد اسنپ در روز ارسال می شود. اسنپ چت در میان نسلهای جوانتر، بهویژه افراد زیر 16 سال محبوب است، که منجر به نگرانیهای زیادی برای حفظ حریم خصوصی برای والدین میشود.
تا ماه مه 2012، 25 تصویر اسنپ چت در ثانیه ارسال می شد و تا نوامبر 2012، کاربران بیش از یک میلیارد عکس را در برنامه Snapchat iOS به اشتراک گذاشته بودند که 20 میلیون عکس در روز به اشتراک گذاشته می شد. در همان ماه، اشپیگل مشکلات مربوط به مقیاسپذیری پایه کاربر را دلیل این بود که اسنپچت در ارائه تصاویر خود، معروف به «snaps» در زمان واقعی، با مشکلاتی مواجه بود.
اسنپ چت به عنوان یک برنامه اندروید در 29 اکتبر 2012 منتشر شد. در ژوئن 2013، اسنپ چت نسخه 5.0 با نام “Banquo” برای iOS منتشر شد. نسخه به روز شده چندین پیشرفت در سرعت و طراحی، از جمله ناوبری با کشیدن انگشت، دو ضربه سریع برای پاسخ، یک دوست یاب بهبود یافته، و نمایه های درون برنامه را معرفی کرد. این نام اشاره به شخصیتی از مکبث شکسپیر است. همچنین در ژوئن 2013، اسنپ چت Snapkidz را برای کاربران زیر 13 سال معرفی کرد.
Snapkidz بخشی از برنامه اصلی Snapchat بود و زمانی فعال شد که کاربر تاریخ تولد را برای تأیید سن خود ارائه کرد. Snapkidz به کودکان اجازه میداد اسنپها را بگیرند و روی آنها نقاشی کنند، اما آنها نمیتوانستند عکسها را برای کاربران دیگر ارسال کنند و میتوانستند عکسها را فقط به صورت محلی روی دستگاهی که استفاده میشود ذخیره کنند. طبق آمار منتشر شده اسنپ چت، تا ماه مه 2015، کاربران این برنامه روزانه 2 میلیارد ویدیو مشاهده می کردند که تا نوامبر به 6 میلیارد ویدیو رسید. در سال 2016، اسنپ چت به 10 میلیارد بازدید ویدئویی در روز رسید.
در ماه مه 2016، اسنپ چت 1.81 میلیارد دلار از سهام خود را افزایش داد که نشان دهنده علاقه شدید سرمایه گذاران به شرکت است. تا 31 می 2016، این برنامه تقریباً 10 میلیون کاربر فعال روزانه در بریتانیا داشت. در فوریه 2017، اسنپ چت روزانه 160 میلیون کاربر فعال داشت، که در ماه می به 166 میلیون نفر رسید.
Investel Capital Corp.، یک شرکت کانادایی، از اسنپ چت به دلیل نقض حق اختراع geofiltering خود در سال 2016 شکایت کرد. آنها به دنبال «غرامت پولی و دستوری بودند که اسنپ چت مستقر در کالیفرنیا را از نقض حق اختراع خود در آینده منع کند».
در سپتامبر 2016، Snapchat Inc. به Snap Inc. تغییر نام داد تا همزمان با معرفی اولین محصول سخت افزاری این شرکت، Spectacles – عینک هوشمند با دوربین داخلی که می تواند 10 ثانیه ویدیو را در یک زمان ضبط کند. در 20 فوریه 2017، Spectacles برای خرید آنلاین در دسترس قرار گرفت. اسنپ چت یک طراحی مجدد را در نوامبر 2017 اعلام کرد، که با بسیاری از پیروانش بحث برانگیز شد.
اینگرید آنگولو، خبرنگار CNBC، برخی از دلایلی را فهرست کرد که چرا بسیاری از بهروزرسانی را دوست نداشتند، و به این اشاره کرد که ارسال یک عکس فوری و تماشای مجدد داستانها پیچیدهتر است، داستانها و عکسهای فوری دریافتی اکنون در همان صفحه فهرست شدهاند، و صفحه Discover اکنون شامل موارد ویژه و حمایتشده است. محتوا. توییت ارسال شده توسط کایلی جنر در فوریه 2018، که در آن از طراحی مجدد برنامه اسنپ چت انتقاد شد، گزارش شده است که Snap Inc بیش از 1.3 میلیارد دلار از ارزش بازار خود را از دست داده است.
بیش از 1.2 میلیون نفر طوماری Change.org را امضا کردند و از شرکت خواستند که بهروزرسانی جدید برنامه را حذف کند. در دسامبر 2019، App Annie اسنپ چت را به عنوان پنجمین برنامه تلفن همراه با بیشترین دانلود در دهه معرفی کرد. داده ها شامل ارقامی برای دانلودهای iOS از سال 2010 و دانلودهای اندروید از سال 2012 است. اسنپ چت AI Factory، یک استارتاپ بینایی کامپیوتری را در ژانویه 2020 خریداری کرد تا قابلیت های ویدئویی خود را تقویت کند.
در نوامبر 2020، اسنپ چت اعلام کرد که در مجموع روزانه 1 میلیون دلار به کاربرانی که ویدیوهای ویروسی ارسال می کنند، پرداخت می کند. این شرکت معیاری برای ویروسی شدن یک ویدیو یا اینکه مبلغ پرداختی بین چند نفر تقسیم می شود را بیان نکرده است.
این تبلیغ، به نام Snapchat Spotlight، در ابتدا قرار بود تا پایان سال اجرا شود. از سال 2024، این برنامه به فعالیت خود ادامه میدهد، اما ساختار پرداخت آن در سال 2021 تغییر کرد زیرا شرکت تغییر مدل یک میلیون دلاری در روز را به مدل «میلیونها در ماه» اعلام کرد.
در ژوئن 2022، اسنپ چت برنامه های خود را برای راه اندازی اسنپ چت پلاس، یک مدل اشتراک پولی اعلام کرد. این اشتراک به کاربران امکان دسترسی زودهنگام به ویژگیها، امکان تغییر نماد برنامه و دیدن اینکه کدام کاربران داستانهایشان را دوباره تماشا میکنند، میدهد. در ژوئیه 2022، این شرکت گزارش داد که آنها روزانه 347 میلیون کاربر فعال دارند که نسبت به سال قبل 18 درصد افزایش داشته است.
در آگوست 2022، اسنپ چت اعلام کرد که اسنپ چت پلاس بیش از 1 میلیون مشترک دارد و چهار ویژگی جدید شامل پاسخ های اولویت دار، ایموجی پس از مشاهده، محتوای جدید بیتموجی و نمادهای برنامه جدید را به اشتراک اضافه کرد.
اسنپ چت در درجه اول برای ایجاد پیام های چندرسانه ای به نام “snaps” استفاده می شود. عکسها میتوانند از یک عکس یا یک ویدیوی کوتاه تشکیل شده باشند، و میتوان آنها را طوری ویرایش کرد که شامل فیلترها و جلوهها، زیرنویسهای متنی و نقاشیها باشد.
عکسها را میتوان بهصورت خصوصی به مخاطبین انتخابشده، یا به یک «داستان» نیمه عمومی یا یک «داستان» عمومی به نام «داستان ما» هدایت کرد. در دسامبر 2012 قابلیت ارسال عکسهای ویدئویی به عنوان یک گزینه اضافه شد. با نگهداشتن دکمه عکس در حالی که داخل برنامه هستید، میتوانید ویدیویی به طول ده ثانیه ضبط کنید. اشپیگل توضیح داد که این فرآیند به داده های ویدئویی اجازه می دهد تا به اندازه یک عکس فشرده شوند. به روز رسانی بعدی امکان ضبط تا 60 ثانیه را فراهم کرد، اما همچنان به فواصل 10 ثانیه ای تقسیم می شوند.
پس از یک بار مشاهده، ویدیو به طور پیش فرض ناپدید می شود. در 1 می 2014، امکان برقراری ارتباط از طریق چت تصویری اضافه شد. ویژگیهای پیامرسانی مستقیم نیز در بهروزرسانی گنجانده شده بود، که به کاربران اجازه میداد پیامهای متنی زودگذر را برای دوستان و خانواده ارسال کنند و در عین حال با کلیک روی آن، اطلاعات مورد نیاز را ذخیره کنند.
به گفته CIO، اسنپ چت از مفاهیم بازاریابی بلادرنگ و موقتی استفاده می کند تا برنامه را برای کاربران جذاب کند. به گفته Marketing Pro، اسنپ چت با ترکیب مدل AIDA (بازاریابی) با فناوری دیجیتال مدرن، علاقه و مشتریان ویژه را جذب می کند.